Hvordan gør vi det?

Forretningsstyrkende værdier

Som eksternt rådgivningsteam har vi viden, erfaring og muligheder, der tillader os at arbejde ud fra tre værdier, som på hver sin måde styrker jeres forretning

Faglig dynamik

Vi har et komplet overblik over markedet, fordi vi konstant udvikler og vedligeholder mange løsninger. For jer betyder det en samarbejdspartner, der kender de kommercielle aftalevilkår i dybden og ved, hvad samtlige transportører står for. Desuden gør vores forskellige kompetencer, at I er dækket ind hele vejen rundt. Uanset om det gælder vej, sø eller luft.

100% ansvar

For os er ansvar at opnå win-win aftalevilkår, der både er fair for jer og transportøren. Fordi vejen til øget konkurrencekraft aldrig er at presse prisen på en måde, så I må gå på kompromis med kvaliteten. Ansvar er også at garantere jer værdi for vores indsats. Det gør vi via no-cure-no-pay- aftaler, hvor vi går ambitiøst til værks, kvalitetssikrer, følger op og står på mål for aftalen i hele perioden. Alt sammen for at opnå optimale og langtidsholdbare aftaler på jeres vegne.

Værd at tro på

I kan regne med fuld gennemsigtighed i alle samarbejdets faser. Vi fortier ikke det, andre overser. Vi løser udfordringer proaktivt. Og vi arbejder i fuld fortrolighed. I vil opleve, at vi møder jer med forståelse for netop jeres virksomhed og med respekt for alle – fra ledelse til lager. Vi tager ikke projektet fra jer, men samarbejder med jer om at opnå en optimal løsning, der er simpel og implementerbar i dagligdagen.