4-1
4-2
4-3

Kontakt

 

Peter Berg
Direktør
Jens Brumsbjerg
Salgsdirektør
E-mail:
peterberg@transportraadgiverne.dk
E-mail:
jens@transportraadgiverne.dk
Telefon: +45 2022 7051 Telefon: +45 5376 2605
52 år, uddannet speditør i 1990 hos Samson Transport Co. A/S. Teoretisk uddannelse: HH & Merkonom. Hertil kommer diverse Mercuri-kurser indenfor ledelse og strategi m.v. Har arbejdet i forskelligartede stillinger indenfor transport- & logistikbranchen i Norden med udgangspunkt i Danmark. Har arbejdet i DSV A/S , FREJA Transport & Logistics A/S & HCS Transport & Spedition A/S. Har været medlem af diverse ledergrupper/direktion. Har arbejdet med alle transportformerne (bil, bane, sø-luft, specialtransporter) samt 3. parts logistik herunder outsourcing. 54 år, uddannet speditør, 30 års erfaring med alle funktioner herunder operation, salg, ledelse, strategisk indkøb og økonomisk ansvar for globale agenter. International road erfaring fra DSV, globale transportopgaver ved Kühne + Nagel, efterfulgt af en årrække hos Toll Global Forwarding med stort fokus på søfragt.  Jens har arbejdet med alle transportformerne samt 3PL og 4PL. Med mere end 20 år i salgsroller indenfor speditionsbranchen har Jens været en aktiv del af mere end 1.000 globale transportudbud. Jens har arbejdet med transport og logistik tæt på alle væsentlige industrier og alle regioner worldwide, inkl. last-mile levering og regional hubstruktur.

  Christine Pelacchi
Country Manager Sweden
Frederik Olesen Schjærff
Konsulent
(Jylland/Fyn)
E-mail:
christine@transportraadgiverne.se
E-mail:
frederik@transportraadgiverne.dk
 Telefon: +46 72 3694 10 66 Telefon: +45 5376 2655
 46 år, bachelorgrad i ”business” gennemført i England. Har mere end 15 års erfaring fra logistikbranchen, primært fra salg og forretningsudvikling hvor hun har været ansvarlig for succesfulde udviklingsprojekter indenfor 4PL (fourth-party logistics), salg og virksomhedsekspansion. Christine har erfaring fra både transportselskaber og konsulentfirmaer indenfor transportområdet, hvilket har ført til en bred viden inden for løsningsorienteret salg. Hun finder stor glæde ved at kunne hjælpe virksomheder med at finde de mest optimale løsninger, baseret på kundernes behov og ved at anvende den rigtige ekspertise. 27 år, har været i transportbranchen siden 2014 med en bred palet af erfaring fra forskellige stillinger hos DHL-koncernen / DHL Express. De seneste 5 år har været med fuld fokus på salg og udvikling. Det
primære kendskab ligger på kurér, road, distribution og Special Services.

  Niels Raaschou
Seniorrådgiver
(Sjælland og Sverige)
Anders Henriksen
Projektansvarlig
E-mail:
niels@transportraadgiverne.se
E-mail:
anders@transportraadgiverne.dk
 Telefon: +45 6022 8371 Telefon: +45 31 32 07 13
 52 år, uddannet og arbejdet som investment banker gennem 16 år i flere danske banker samt en tysk bank i London. Herefter 12 år i retailbranchen med ejerskab af handelsvirksomhed med lager i hele Skandinavien og med funktion primært som CFO, men også CEO. Kommerciel erfaring fra håndtering af Key Account’s i 28 forskellige lande for svensk virksomhed. Transportmæssigt er de primære erfaringsområder 3. parts lagerhåndtering, søfragt samt europæisk pakkedistribution. 30 år, uddannet speditør i 2011 hos NJK International Spedition & Transport ApS (opkøbt af Blue Water Shipping A/S i 2013). Har 12 års erfaring fra speditionsbranchen og har primært beskæftiget sig med vejtransport, men har også et godt kendskab til de resterende transportformer. Ansvarsområderne gennem tiden har været daglig operation, disponering, spedition, kundekontakt, administration, leverandør- og kundeforhandlinger, prissætning, ledelse, personaleansvar- og udvikling, rekruttering, analysearbejde, procesoptimering og implementering af nye IT-systemer. Har desuden færdiggjort Akademiuddannelsen i Ledelse i 2019.

 

Søren Christensen
Projektansvarlig
  Mette Halse Petersen
Analytiker
E-mail:
soeren@transportraadgiverne.dk
  E-mail:
mette@transportraadgiverne.dk
Tlf: +45 5379 2655  Tlf: +45 5361 5016
55 år, uddannet i 1985 og derefter arbejdet i mere end 24 år som afdelingschef bl.a. hos Mahé Freight, DanTransport, Frans Maas og DSV – hos DSV såvel i Road- som Solutions divisionen. Siden 2009 har Søren arbejdet som logistikkonsulent hvor han har hjulpet mere end 70 danske og svenske virksomheder med at optimere deres transportflows. Søren har de seneste år især arbejdet med kunder der dækker Norden samt Baltikum, hvor der med stor succes er implementeret nye løsninger inden for sø- og luftfragt, national- og international bilfragt, pakketransport (B2B og B2C) samt nationale såvel som internationale kurertransporter. Implementeringer der ud over at have givet kunderne klare strukturer i hverdagen også har givet yderst pæne besparelser.
Har desuden for flere kunder arbejdet med identificering af den optimale placering af lagre (Point of Gravity), herunder udarbejdelse af tendermateriale samt efterfølgende implementering.
39 år, 20 års erfaring fra transportbranchen både som speditør, leder og specialist. Solid erfaring med alle transportformer; sø, luft, vej, kurér, pakker. Har som projektleder og analytiker deltaget i mere end 150 projekter i Danmark, Sverige og Tyskland, indebærende transportanalyser, optimeringer, cost benchmarks og ledelse af implementeringsfasen både i praksis og i forhold til IT. Hovedfokus er udarbejdelse af dataanalyser og benchmarks, men inkluderer også skræddersyede værktøjer til beregning og udførelse af automatisk fakturakontrol. Kendetegnet med stort smil og højt serviceniveau.

 

Dali Dudić
Analytiker
Rikke Nedergaard
Projektansvarlig
E-mail:
dali@transportraadgiverne.dk
E-mail:
rikkenedergaard@transportraadgiverne.dk
 Telefon: +45 2818 2464 Telefon: +45 5357 2655
 30 år, uddannet Cand. Oecon. Finance & Economics, Syddansk Universitet i Odense. 50 år, uddannet speditør hos Samson Transport Co. A/S. Teoretisk uddannelse: HH, div. enkeltfag på merkonom, Coaching i organisationer og Kommunikation i praksis. Har over 25 års erfaring indenfor transport og logistik – i forskellige speditionsvirksomheder og i en produktionsvirksomhed. Har bl.a. arbejdet hos ALPI Danmark A/S, Royal Unibrew A/S, Knud Erichsen & Co. Transport A/S, og DSV A/S. Ansvarsområder gennem tiden har været alt fra daglig operation, disponering, kundekontakt og alle former for administrative opgaver til kontraktforhandlinger, personaleansvar- og udvikling samt rekruttering. Den primære erfaring ligger indenfor vejtransport, men har også erfaring med sø, luft og logistik.

 


Kontaktdetaljer

Danmark

Slotsmarken 12
2970 Hørsholm
Danmark

Tel.: +45 20 22 70 51

Sverige

Svetsarvägen 15, 2tr.
171 41 Solna
Sverige

Tel.: +46 (0) 72 364 10 66