4-1
4-2
4-3

Bestyrelse / Advisory Board

TransportRådgiverne A/S har følgende bestyrelse / Advisory Board:

Frank Vium Frank Vium
Mark Gürtler Mark Gürtler
Frank Vium er direktør hos Microsoft med ansvar for deres Enterprise & Partner Group. Frank har mere end 20 års erfaring med at skabe forretningsvækst i teknologitunge B2B og B2C industrier og har tidligere arbejdet for IBM og Nokia både i Danmark og udlandet. Frank har haft internationale lederstillinger inden for forretningsudvikling, product management og salg og har ledet successfulde teams på tværs af Europa, Kina og USA. Nuværende stilling: CEO, GreenGroup Limited
Uddannelse:
University of West of England (BA Hons International Business Administration)
ESB European School of Business (Business Studies / Betriebswirtschaft)
University of Cambridge – Judge Business School (Diploma in Executive Business Management)Serieiværksætter, som taler flydende tysk, dansk og engelsk. Erfaren forhandler på ledelsesniveau for store detailkoncerner og indkøbsafdelinger. Har en baggrund indenfor strategisk ledelse, supply chain management og driftsledelse hos Roland Berger Strategy Management Consultants. Har stor erfaring i forretningsudvikling, salg og key account management. Er i øjeblikket adm. direktør i to virksomheder indenfor detailsalg med eksport til seks europæiske lande og yderligere aktiviteter I Kina, Vietnam, Indien og Hong Kong.

 


 

Hanne Bjerre Hanne Bjerre Peter Berg Peter Berg
Hanne Bjerre er uddannet Cand. Merc. Ved siden af hendes funktion i TransportRådgiverne A/S har Hanne en lederstilling inden for undervisningssektoren. Ejer af TransportRådgiverne A/S. Uddannet speditør i 1990 hos Samson Transport Co. A/S. Teoretisk uddannelse: HH & Merkonom. Hertil kommer diverse Mercuri-kurser inden for ledelse og strategi m.v. Har arbejdet i forskelligartede stillinger indenfor transport- & logistikbranchen i Norden med udgangspunkt i Danmark. Har arbejdet i DSV A/S , FREJA Transport & Logistics A/S & HCS Transport & Spedition A/S. De seneste 7 år i ledende stillinger. Har været medlem af diverse ledergrupper/direktion. Har arbejdet med alle transportformerne (bil, bane, sø-luft, specialtransporter) samt 3. parts logistik herunder outsourcing.